0481-746010

info@ro-wi.nl

Industrieweg Oost 7c, 6662 NE Elst

ONZE DIENSTEN

Zakelijk drukwerk

Zakelijk drukwerk, zoals folders, flyers, brochures, enveloppen of briefpapier, bestellen? Ro-Wi combineert creativiteit met een kritische blik. Dit levert professioneel drukwerk op dat snel geleverd kan worden en afgestemd is op je huisstijl. Desgewenst adviseren we je over vormgeving en opmaak van het drukwerk.

Drukwerk laten maken

Bij Ro-Wi kun je drukwerk laten maken op zowel klein- als grootformaat. Bedrijfsdrukwerk, zoals visitekaartjes, presentatiemappen en winkelsigning, drukwerk op A0-formaat, zoals spandoeken en rollbanners, maar ook canvasdoeken, kaarten en usb’s of andere gadgets. Welk drukwerk je ook laat maken, alles leveren we op maat. Naast drukwerk op papier, realiseren we ook drukwerk op stickers, alupanels en andere materialen. Een opdracht leveren we eerst in proef aan. Pas na je goedkeuring maken we het drukwerk definitief.

Drukkerij Elst

Ro-Wi Print & Sign is gevestigd in Elst (Gld), tussen Nijmegen en Arnhem. De drukkerij levert voornamelijk drukwerk aan bedrijven uit de regio Elst, maar kan bedrijven uit heel Nederland bedienen. Neem vrijblijvend contact op met Ro-Wi uit Elst en bespreek je wensen met betrekking tot drukwerk. Zakelijk drukwerk bestel je telefonisch via 0481-74 60 10 of via dtp@ro-wi.nl.

Sign en display

Grootformaat printen, op hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs? Geen enkel formaat is te gek voor ons! Wij maken geweldig mooie prints op ieder gewenst groot formaat. Alles is mogelijk: spandoeken, canvasdoeken, roll-up banners, stoepborden, vlaggen of posters met kliklijst. Alle indoor en outdoor reclame-uitingen worden bij ons in huis geproduceerd en is van kwaliteit die gezien mag worden. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed voor de dag komt.

stoepbord-deluxe-ro-wi
wandbekleding-ro-wi

Interieur

Custom prints in het interieur van  jouw kantoor, winkel en huis zijn een blijvende styling trend. Dat reclame stopt bij de voordeur, is een misverstand. Ook in binnenlocaties zijn er talloze manieren om de aandacht te trekken. De Toekomst helpt hier graag bij en biedt een groot assortiment binnenreclame die ingezet kan worden bij de inrichting van uw bedrijf of winkel. Denk bijvoorbeeld aan wallprints, wanddecoratie, lampenkappen en zitzakken.

Gadgets en Kroonkurken

Ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeau voor een van je relaties? We bieden vele geschenken in verschillende soorten en maten aan. Zo hebben wij o.a. pennen, usb-sticks, keycords, powerbanks en kaarsen. Heb je zelf een idee? Laat het ons weten en dan kunnen we samen kijken hoe we dat gaan realiseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen het voor jou.

wijnkist-ro-wi
rouwkaart

Rouwdrukwerk

Ro-Wi print & sign is een drukkerij gespecialiseerd in het maken van rouwdrukwerk. Ro-Wi heeft in 2005 een POD award (printing on demand award) gewonnen, voor het concept van het vervaardigen van rouwdrukwerk zoals dat hedendaags digitaal wordt gedaan. Kwaliteit staat bij Ro-Wi rouwdrukwerk hoog in het vaandel. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie van rouwbrieven- kaarten, bidprenten, fotobidprenten, dankbetuigingen, condoleancekaarten en liturgien (misboekje). Ro-Wi rouwdrukwerk stelt u ook in de gelegenheid om het persoonlijk te maken, denkt u aan een eigen afbeelding of foto, of in een apart formaat. Wij staan open voor al uw wensen.

Fotoproducten

Jouw favoriete foto laten printen op de mooiste en populairste materialen. Dat kun je doen voor je zelf, maar een fotoproduct is natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Met je eigen foto op een fotoproduct geef je een cadeau waar iemand echt door geraakt zal worden. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld canvas, hout of aluminium en nog op een paar andere materialen terecht. Jij krijgt hier een fotoproduct van de hoogst denkbare kwaliteit en afwerking.

canvasdoek-ro-wi

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.