0481-746010

info@ro-wi.nl

Industrieweg Oost 7c, 6662 NE Elst

RO-WIE?

Over Ro-Wi

Ro-Wi Print & Sign is in 2003 opgericht door Wim Vorenkamp. De nadruk lag in de beginjaren op het maken van rouwdrukwerk voor uitvaartorganisaties. Voor dit soort drukwerk zijn snelheid en betrokkenheid een vereiste. Inmiddels is de focus verlegd naar grootformaat drukwerk voor bedrijven. Echter, onze betrokkenheid en snelheid zijn onveranderd gebleven. Ook DTP, opmaak en ontwerp maken deel uit van de service. Daarmee onderscheiden we ons van online drukkerijen.

Drukkerij Elst

Vanaf 2010 is Ro-Wi gehuisvest in Elst (Gld) op industrieterrein de Aam. Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Je vindt Ro-Wi aan de Industrieweg Oost 7c. Voor het bestellen van drukwerk of voor meer informatie over de mogelijkheden neem je contact op via dtp@ro-wi.nl. Het dagelijkse drukwerk wordt geregeld door Wim en zijn twee zoons. Persoonlijk contact met klanten, no nonsense en met een pragmatische aanpak. Die manier van werken past bij hen. We spreken onze klanten graag een-op-een. Zo krijgen we inzicht in de wensen van de klant. “Door goed naar de klant te luisteren, weten we ideeën te vertalen naar concrete producten. We drukken niet klakkeloos alles af. We controleren altijd of het drukwerk correct is. Dan is het mooi wanneer een klant het werk nog beter vindt dan hij van tevoren had gedacht.

Neem contact op

Award-Winning Work met Digitaal printen

Nog steeds is het drukken van rouwkaarten een van de specialiteiten van de drukkerij. Waar rouwdrukwerk normaal gesproken analoog wordt gemaakt, ontwikkelt Ro-Wi het drukwerk digitaal. Dit vernieuwende concept werd tijdens de POD-award 2004 gewaardeerd met de 3e prijs. Niet voor niets, want dankzij digitaal printen kan sneller op de vraag van de klant worden ingespeeld. De mogelijkheden van vormgeving zijn eindeloos.

HEEFT U VRAGEN

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.